Добродошли на страницу комуналног јавног предузећа "Морава" Свилајнац

TOP BANNER

КЈП Морава:

Менаџмент


Директор КЈП Морава Свилајнац

Горан Бојић

Рођен 27. 1. 1972. г., по занимању дипломирани економиста, ожењен, отац троје деце. Живи у Свилајнцу. Од 1999. г. радио у ЈП ПЕУ Ресавица у Ресавици на пословима: водећи економиста у финансијској оперативи (1 година), шеф књиговодства (8 месеци), комерцијални директор рудника Рембас (6 година), комерцијални директор ЈП ПЕУ Ресавица (3 године), генерални директор ЈП ПЕУ Ресавица (2 године). Од 2013. г. и даље директор КЈП „Морава“ Свилајнац.


Извршни директор за техничка питања и координацију рада свих радних јединица

Драган Милосављевић

Рођен 1973.године, Свилајнац. Основну школу и гимназију завршио у Свилајнацу. Машински факултет на смеру енергерика и процесна техника завршио у Крагујевцу. Од 2003.год запослен у КЈП Морава Свилајнац.


Извршни директор за рачуноводствене, комерцијалне, опште послове и послове јавних набавки

Златко Кутић

Рођен 1972.године у Свилајнцу, по занимању дипломирани економиста, живи у Свилајнцу. Од 1994.године почиње да се бави приватним предузетништвом и наредних 15 година, као власник и оснивач приватне фирме, гради каријеру успешног предузетника. Од 2011.године запослен у КЈП Морава Свилајнац.


Извршни директор за безбедност и здравље на раду

Славиша Павловић

Рођен 22.06.1965.године у Свилајнцу.У Свилајнцу завршио осмогодишњу школу, после осмогодишње школе уписује средњу војну школу у Београду, а 1984 године уписује војну академију копнене војске смер пешадије у трајању од четри године и то две године у Београду а друге две у Сарајеву, коју завршава 1988.године.

Од 1988.г.до 1993.године обавља активну војну службу на дужностима од командира вода до командира чете у Никшићу и Битољу, 1993 повлачи се из активне службе у чину капетана на лични захтев.

Од 2000 до 2014.године обавља дужност директора комуналног предузећа у Свилајнцу са кратким прекидима, сада распоређен на дужности извр.директора за безбедност и здравље на раду и члан с надзорног одбора предузећа.

Оснивач синдиката „Независност“ на локалу, еколошког покрета Свилајнац, мото клуба Свилајнац и активан пчелар.